29 јануари, 2020

Радио

Исто како во модата така и во светот на убавината, постојат класици кои добро го потврдија своето место, така што успешно се спротивставуваат на сите сезонски промени и на трендовите. Еден од водечките beauty класици е дефинитивно црвениот кармин, кој со само неколку потези целосно го трансформира и наједноставниот изглед, а еден таков кармин за многу кратко време стана многу баран и во светот се продава на секои 8 секунди.

Кога станува збор за класична и елегантна шминка, црвениот кармин е дефинитивно најдобриот избор, а негова предност е што дефинитивно им одговара на сите. Совршен е за трансформации, но и за разубавување на едноличниот, класичен outfit.

Кога станува збор за црвените кармини, Givenchi Le Rouge Deep Velvet во моментов е најпродаваниот, моментално светски фаворит меѓу црвените и кармини. Покрај својата атрактивна боја, овој кармин им е омилен на дамите поради неговата луксузна амбалажа со антилопска црвена кожа.

Целата колекција има 6 нијанси, од кои најпродаваните е речиси невозможно да се најдат, а тоа е нијансата 37 Rouge Graine.

Остави коментар

Почетна // живот // Кармин кој во светот се продава на секои 8 секунди
Горе