15 октомври, 2019

Радио

Фризура за која ви се потребни 5 минути!

„Undone bun“ е фризура која ги урива рекордите на популарност. И овде не зборуваме само за влијателни луѓе, туку и за сите жени кои работат и сакаат да изгледаат беспрекорно, без многу напор. Најдобриот дел е тоа што оваа пунџа секогаш изгледа елегантно, а потребни ви се само неколку минути за да ја направите оваа фризура. Пунџата можете да ја направите на врвот на главата или ниско кај вратот, во зависност од тоа која верзија подобро ви прилега.

Остави коментар

Почетна // живот // Најпопуларната пролетна фризура која одговара со секаков аутфит: „Undone bun“
Горе