По стапките на сестрите: Кендал Џенер го лансираше новиот бренд

22 мај, 2019
kendal 2

Кога веќе секоја од нејзините сестри има сопствен моден или beauty бренд, зошто тоа не би го направила и Кендал Џенер, најплатената манекенка во светот?

Таа го лансираше брендот Moon кој ќе се занимава со производство на пасти (оние кои ги отстрануваат дамките, содржат активен јаглен и нане) и четки за заби.

Сите производи ќе можат да користат и вегани бидејќи производите нема да бидат тестирани на животни.