Богдана во прв ред: Вељко победува во рингот кога сопругата е во салата

6 септември, 2020
bogdana 2

Вељко Ражнатовиќ издојува лесна победа против Козлаков во Балканскиот куп. Во првите редови беше неговата сопруга Богдана која му даваше поддршка.

Кога ја здогледа Вељко боксуваше како препороден и противникот мораше да признае пораз.

Погледете ја борбата.