Цеца ќе полуди! Ќерка и , Анастасија ја снимала додека го кажува ОВА!

12 септември, 2020
ceca


Во еден момент Цеца пееше на масата, што Анастасија го забележа на нејзиниот мобилен телефон.

– Ја слушам Цеца – – напиша Анастасија со смеа.

Нешто подоцна, младата пејачка реши да се пошегува со нејзината мајка.

Видеото можете да го погледнете ТУКА!


Имено, Анастасија и покажа на Цеца дека на масата има инсект. Фолк sвездата веруваше дека нејзината ќерка е исплашена. Кога сфати дека Анастасија ја зезнала, само луто и рече: „Анастасија“.