ЦЕЛУЛИТ КИПТИ НА СИТЕ СТРАНИ, КАРЛЕУША ОБЈАВИ СЛИКА БЕЗ ФОТОШОП: Нема да верувате на што личи!

21 септември, 2020
јк наслов

Дивата е позната по своите провокативни пози!

Неодамна, Јелена така настапи на еден сплав, а сега позираше за Инстаграм во бела комбинација која малку  покрива, но и доволно ја откри нејзината совршена фигура. Но, многумина забележаа дека совршената Јелена сепак има целулит.

Пак, кој го гледа тоа кога е како грчка божица? Гради, задник, провокативни пози – сè е таму, погледнете: