Домот на Јелена Карлеуша изгледа како вистинска новогодишна бајка: Пејачката објави нови снимки, а глетката е волшебна!

19 декември, 2020
karleusastar_4-e1590756066852

Јелена Карлеуша направи посебен напор да го украси својот дом за празниците што ни пристигнуваат. Таа објави нова снимка од својата куќа, а глетката е навистина волшебна.

Домот на Јелена изгледа како вистинска новогодишна бајка. Има елени, мечки, клавир и ирваси…

Буквално, ништо не недостасува.

Погледнете го видеото: