ГОЛ ЗАДНИК ВО ПРЕДЕН ПЛАН! Кристијан тверкаше ГОЛ како од мајка роден, Миљана на апарати (ВИДЕО 18+)

24 септември, 2020
KRISTIJAN_GOLUBOVIC_JT

За време на раните утрински часови, Кристијан Голубовиќ седеше во пабот со Миљана Кулиќ.

Имено, за време на изјаснувањето, тој одлучи да сподели момент од својата младост со Миљана, кога тверкаше, ѝ објасни дека тоа не е културно.

Јас го удирам вака, ги соблекувам панталоните и тие гледаат во мојот гол задник, но не е учтиво – рече Кристијан.

Миљана остана изненадена, а таа имаше само едно прашање до Кристијан!

Дали е можно дека го направи тоа? – го праша Миљана.

Па, јас сум Мико, е*ате – и одговори Кристијан.

Погледнете како сето тоа изгледаше подолу.