ЈА ИСКУБА ПА ЗА МАЛКУ И ЌЕ ЈА ЗАДАВЕШЕ! По расправијата со Лепи Мича: Кристијан изгуби контрола па „удри“ по ОВАА задругарка! (ВИДЕО)

15 септември, 2020
Screenshot_9_1000x0

Ги шокираше сите цимери!

Во дворот, Кристијан му се обрати на Лепи Мича и го праша дали тој рекол дека ќе му ги фрли сите работи, а потоа Мича се обиде да се оправда.

– Ќе ти објаснам како започна сè. Не знам што ти рече таа, но проблемот беше Мишел … Нема место за него, затоа реков дека работите ќе мора да се поместат, тој се пожали дека нема место! – рече Мича.

– Таа почна да ме пцуе, а потоа плачеше… Единствената причина зошто бегам од луѓето е удар. Сега спијам овде и те удирам со бокс во глава. ѝ скинав цел прамен од косата на сопругата во сон, жими мајка. За малку ќе ја загушев ќерка ми – му одговори Кристијан.

Кристијан и Мича решија да ги закопаат секирите и да не дозволат другите цимери да ги скараат.

Потсетуваме, Кристијан и Милјана се скараа синоќа во пабот кога Кулиќ се пошегува дека Мича рече дека уништи сè.

„Може да ми го и****и истетовираниот пе*ис! Можам да му ја е*ам сопругата! Знаеш ли колку ме боли к**от за него, може вам да ви продава шеги дека тој е тато, мама – рече Кристијан.

– Мене не може,јас те знам како злобен! Можеш ти сите, без разлика колку ги има, дали е убаво да ми го кажуваш тоа мене? – праша Милјана.

– Вие сте млака вода за мене, а кој е загрозен … Сите тие се идиоти! – рече Кристијан.

– Еве се тресам, може да бидам убиена по ријалитиво! Мангупи и луѓето што имаат пари не влегуваат во ријалити, тука сме сите исти! ТИ си глуп како к*рац, да не беше глуп како к*рац, немаше да бидеш во затвор – одговори Кулиќ.

„Ајде, и****и ми го к**** и излези“. Што имаш ти скитнику? Јас го имам она што никогаш не можеш да го иматш! – кутна Голубовиќ.

Погледнете го овој жесток судир подолу: