ЈА ПРАШУВААТ НА КОИ ДРОГИ Е: Старлета „удри“ по славните проститутки, обожавателите се загрижени затоа што „пишува некохерентно“ (ФОТО)

9 септември, 2020
ava_karabatic5-041116-660x450

Ава Карабатиќ започна да ги збунува своите обожаватели на социјалните мрежи со објави во кои не кажува ништо конкретно, туку се чини изгубено.

„Ава, можеби, како Симона Готовац, да се свртиш кон Бога и црквата?“, „Намали со дрогата“, „Толку некохерентно пишуваш, на што си?“, Коментираат под нејзините последни две објави.

Ава неодамна се пофали дека познава елитни проститутки, но и дека самата добивала прашања за тоа колку би чинела една ноќ помината со неа. Таа тврди дека ги одбила сите тие неморални понуди.

Таа го нарече Сплит плодна почва за проституција, но рече дека и другите градови на крајбрежјето не заостануваат, особено додека јахтите пловеа по нашето море, каде што мажите сакаат женско друштво.

Таа додаде дека клиенти на познати проститутки не се само богати стари луѓе, туку и познати адвокати, спортисти и политичари.