Кавга во „Задруга“! Филип не можеше да ги издржи навреди! Обезбедувањето мораше да се вмеша!

19 септември, 2020
задруг

Тие разменија навреди, и за малку ќе се степаа, но обезбедувањето реагираше навремено.

„ Ти си заљубен во Моника!“ – рече Миша.

„Ќе те е***м како ку*ва“, рече Филип.

Во еден момент, Филип фрли шише кон Миша, а како изгледаше сето тоа можете да погледнете подолу.