Кија го предизвика Слобо: Се омажив за многу тежок ПАЦИЕНТ, тоа е многу лош избор!

12 септември, 2020
кија

Луѓето дознаа за Кристина Кија Коцкар во првата сезона на Задругата, во која нејзиниот сопруг, пејачката Слоба Радановиќ, ја изневери Луна Џогани.

Нивниот љубовен триаголник цело време беше во центарот на вниманието, Кија победи на крајот, и на крајот на краиштата следеше развод, што барем што се однесува до поделбата на имотот, не и беше тешко.

„Имам своја империја, па затоа ми беше лесно да се разделам. Згора на тоа, тој ми должеше пари и тој сè уште ми должи некои други работи “, ја започна приказната во емисијата  „Магазин ин “.

„Се омажив за идиот… Сега повеќе гледам на тоа како на врска, тоа беше она што беше. Од сè добив само скршено срце и тоа е тоа, сè друго не ме интересира, да се грижам за мојот сопруг … Тој треба да се грижи за себе! Никој не би се заканувал, никогаш не сум им се заканувала на моите ressesубовнички, ниту би го сторила тоа, ниту има корист. Едноставно, лош избор – се омажив за многу тежок страдалник, тоа е лош избор и тоа е тоа. Од оваа перспектива, тој не ме измами, тој самиот се измами “, искрено продолжи Кија.

Таа конечно рече каков е нивниот брак. „Настрана од тој идиот, со кого се занимавав, јас во бракот, не можам да си ја грешам душата, немав никакви ограничувања, ниту тој.

 Видов дека жените кои биле жртвувани биле измамени, тие се дома, сè, а потоа тој брка озборувања, а вие имате мажи кои се во брак со оние озборувачки жени кои се доминантни, а потоа тој трча некаде да се докаже затоа што има комплекси на тие жени “, заклучи Коцкарева.