КЛЕМПАВИ УШИ, СЛАБ КАКО ПРАЧКА, АУ- САМО ДА ГО ВИДИТЕ КРИСТИЈАН ВО ДЕТСТВОТО! Сега е опасен, тетовиран, а некогаш…

18 септември, 2020
755045_kkk_ls

Кристијан Голубовиќ, актуелен учесник во „Задруга 4“, постојано раскажува за своите искуства откако влезе во реалното шоу, а во неколку наврати го покажал стомакот полн со лузни, кои многу гледачи можеа да ги видат.

Сепак, ова опасно момче секогаш е фотографирано со обебедување, со собрани тупаници и е придружено со приказна за неговиот тежок живот, затвор и наводни криминални активности. Сега на Интернет кружи фотографија од неговото детство.

Дали би го препознале и кој би рекол дека ова момче ќе биде едно од најпознатите српски „лоши момци“ од 90-тите …