Кристијан Голубович откри детали околу неговото апсење!

11 септември, 2020
kristijan

„Тој беше приведен на информативен разговор и тоа е тоа. Тоа беше кога бев таму”, рече полицајката, а многумина ја забележаа насмевката што и беше видлива за време на приказната.

“Никогаш во животот не стоев до криминалец. Јас тогаш не стоев. Кристијан беше интересен. Тој секогаш беше интересен, а потоа и неговиот скок од третиот кат на Петтиот општински суд”, рече Лилјана, а потоа откриле и детали за славниот скок.

„Овие се поврзани згради, вашиот автопат е приближно на местото каде што е кејот. Морам да ги истрчам тие 50 метри, бидејќи го прескокнав автопатот, па заборавам во кој правец е Ниш во кој Нов Белград, па затоа одам спроти него. Свртувам скршен, трчам кон Се засолнувам и ѓубрерот ме удира. Тој ми фрла 13,14 метри безбедно. Сега размислувам дали да ги исплашам да го киднапираат тој ѓубре “, започна тој.

„Сето тоа беше брзо, како во филмот“, додаде Лилја.

“Сакав да го задавам судијата, што ми дава повторно два месеци, тој ми го одложува судењето два месеци. Се свртев во affубов, моите пријатели сите ја држеа интервенцијата цврсто, пиштолите испаднаа … Јас сум низ прозорецот што оди кон пеперутката , Едвај поминав, имав 135 килограми ја гледам терасата, па скокам од прозорецот кон терасата Како што скокнав, ми недостига терасата и почнувам да паѓам со стомакот на бетонот Некако направив салто и паднав со свиткани нозе “Ми се скршија фармерката. Со рацете кога пристигнав, ми ги скршивте двата зглоба”, возбудено рече Кристијан.