Кристијан Голубовиќ има сериозни здравствени проблеми? Еве за што станува збор!

20 септември, 2020
кики наслов

Кристијан Голубовиќ отиде во реалното шоу Задруга, иако наводно му било кажано дека не смее да биде изложен на стрес.

– Имав Коксаки вирус затоа што често носев панцир и возев блиндиран автомобил. Тоа предизвикува миокардитис и со години се борам со тоа – рече поранешниот затвореник.

– Имам хронични проблеми, ме болат коските затоа што беа скршени, дупнати, ранети. Спијам кратко и немирно, имам несоница, но јас сум силен како бик, тоа е важно. Психички сум подготвен, не верувам дека некој ќе може да ме вознемири, а камоли физички. Преживеав многу полоши работи. Моето срце ќе ја издржи и оваа „Задруга“. Овој пат, нема да дозволам ѓубрињата да ме исфрлат од колосек – додаде Кристијан.

Голубовиќ имал проблеми и со тахикардија во „Фарма“, па морал да носи холтер кој му го снимал срцето 24 часа на ден.