Кристијан и Лили го украдоа шоуто: Еве како изгледаше првиот настап од Задруговизија

18 октомври, 2020
383765_screenshot-11_f


Кристијан Голубовиќ, Реа Анѓелковиќ, Снежана Ојданиќ и Лилjана Стевановиќ го имаа првиот настап на првата „Задруговизија“ оваа сезона.

После изведувањето, стручното жири го коментираше нивниот настап.

Ја поздравувам мојата Лили, се познаваме подолго време! Снежана, одлично пееше! Одлични стајлинзи, мислам дека за тоа беше задолжен Кристијан – рече Дејан Милиќевиќ.

Следната беше Катарина Грујиќ:

Мислам дека Кристијан ви го украде шоуто! – беше кратка.