Кристијан му се обрати на своето семејство целосно искрено: “Тие лелекаат како кучиња”

10 октомври, 2020
кристијан

Кристијан Голубовиќ се осами во дворот, а потоа седна во фотелја пред камерата за да му се обрати на своето семејство.

Кристијан Голубовиќ

  • Ива, Вера, Лазар, сите, драги мои пријатели, убави и добри, видовте што се случи овие денови. Малку се исплашив од овие наводни никаквеци или силеџии од реалноста, како што можеа да ме нарекуваат, кукајќи како кучиња “, започна Кристијан и додаде: Сè помалку сум нервозен, тотално се прилагодив на таа злоба, денес беше потежок ден за мене, Бора ги нарекуваше луѓето со имиња и сè, секој има право да се однесува како што сака – рече тој.