Кристијан зборуваше за Луна и аферата со Слободан, па ја спомна својата ќерка: Јас ќе влезам и ќе ја убијам!

15 септември, 2020
kristijan-golubo0vic-830x0

Голубовиќ не криеше дека е шокиран од однесувањето на Џогани

Кристијан Голубовиќ беше шокиран од изјаснувањето на Марко Џедовиќ за аферата, за време на претходната сезона на Задруга, Драгана Митар со оженетиот Едис Фетиќ.

Џедовиќ зборуваше за сексуалните односи помеѓу Драгана и Фетиќ пред задругарите среде бел ден, додека дома се нивните деца и сопружници, кои ги изневериле во ријалити шоуто.

– И децата дома? Жена? Доколку е во такво опкружување, Нови Пазар најостро ќе го осуди. Не ми се верува дека го прават тоа среде бел ден. Слушнав за една Драгана … Таа има сопруг. А, нејзиниот сопруг дома, што? – рече Кристијан.

Голубовиќ тогаш се осврна на ситуацијата во Задруга1, кога Луна Џогани и Слоба Радановиќ, во налет на страст, беа блиски пред семејството и тогашната сопруга на Слободан, Кристина Кија Коцкар.

– Ја гледав и Луна со оној од Зрењанин, го јава… Имам женско дете. Ќе влезев и ќе ја убиев, да п*** к**** на оженет човек?! – сурово прокоментира Кристијан.

Погледнете ги коментарите на Голубовиќ за учеството на Драгана и Луна во Задруга на видеото подолу: