НАПРАВИЈА НЕШТО НЕОЧЕКУВАНО: Кристијан Голубовиќ ја освои атрактивната другарка: Насмевките на нивните лица кажуваат колку им е убаво! (ВИДЕО)

8 септември, 2020
Untitled_1000x0

Нови моменти во задруга!

Многумина почнаа да коментираат како Кристијан Голубовиќ не се одделува од згодната задругарка Александра Николиќ, и иако го поминаа скоро целиот ден заедно, сега направија уште нешто.

Двајцата решија да вечераат заедно, а цело време се смееја и разговараа за необврзни теми.

Интересно е што двајцата го поминуваат секој слободен момент заедно, од чекање во ред за пазарење, и разговор за време на вечерата, што, судејќи според насмевките на Кристијан, беше интересно.

Погледнете како помина вечерата во видеото подолу.