НИКОЈ НА СРПСКАТА ЕСТРАДА НЕМА ДОБИЕНО ВАКВО НЕШТО ! Цеца откри еден ИНТИМЕН момент!

25 септември, 2020
MESEC

Светлана Цеца Ражнатовиќ, која е многу активна на социјалните мрежи во последните месеци, сподели многу интимен момент со своите следбеници.

Имено, таа им го покажа подарокот што го доби, тоа беше „месечината“, односно лапмата.

(ВИДЕО)Подарокот што го доби Цеца Ражнатовиќ

„Кога ќе добиеш еден месец за подарок“, напишала пејачката, но не откри кога го добила.