Нова драма во „Задруга“ КРИСТИЈАН Е СНИМЕН КАКО ПЛАЧЕ!

10 октомври, 2020
крис

Кристијан Голубовиќ не можеше да ги задржи солзите за време на прославата на роденденот на Марко Чедовиќ, заради песните што следеа една по друга.

Пејачката Сања Малетиќ ја отпеа песната „Пукни зоро“ која го допре срцето на Голубовиќ, а тој ја исфрли најтешката машка солза. Од друга страна, наспроти него, Вук Моб не ги криеше своите емоции, па плачеше.

Погледнете како сето тоа изгледаше во видеото.