Новост во „Задруга“: Ангела позираше гола!

7 септември, 2020
zadruga

Една од учесниците на „Задруга 4“ е атрактивната Ангела Миленковиќ, која доживеа лоша среќа пред да влезе во „Задруга“.

Имено, медицинската сестра позирала пред фотографите откако го напуштила студиото, каде разговарала со водителката Дучица Јаковлевиќ, а исто така успеала да се однесува со нив со голотија.

Ангела носеше црна јакна, под која не носеше градник, па во еден момент и се појавија градите.