Откако Анабела и Луна се смирија, конечно беа видени заедно? (ФОТО)

8 октомври, 2020
anabela

Анабела Атијас и Луна Џогани неодамна се смирија, а сега и двете објавија видео на Инстаграм, па покажаа дека се на истата локација.

Имено, тие го посетија истиот салон за убавина, а со нив беше и Саво Перовиќ.