ОТКРИЕНО КОЈ Е ДЕВОЈКАТА КОЈА ИЗЛЕЗЕ ГОЛА ОД АВТОМОБИЛОТ И КУПИ ЛУБЕНИЦА: Ова не и е прв пат!

25 септември, 2020
луб

Социјалните мрежи неодамна беа запалени од видео, кое беше масовно споделено, во кое гола девојка излезе од автомобилот и купи лубеница од продавачот, целосно гола!

Многумина се прашуваа која е оваа мистериозна Србинка, сега е откриено!

Се испостави дека дотичната личност му била позната долго време на Панчево и дека таа излегла гола од автомобилот затоа што соблекувањето не било срам туку професија.

Нејзиниот псевдоним е Лили Милф и, судејќи според приказните за локалното население, честопати може да се види дека ја зголемува својата популарност на Интернет со слични голи потфати, од кои живее. Оваа девојка ги објавува и нејзините видеа на страници за возрасни.

Лили, всушност, има кариера на страници за возрасни, каде што работи многу повпечатливи работи отколку да купува лубеници. Се покажа дека видеото не е изолиран случај, но дека таа често користеше голотија во јавноста за да предизвика реакции. Овој пат, таа дефинитивно успеа.