Ова е она што го гледа нејзината малолетна ќерка!? Раша врз Гоца во бањата, социјалните мрежи ГОРАТ! (ВИДЕО)

30 септември, 2020
гоца раша


Гоца ја навредуваат на Интернет поради престојот во реалното шоу
Гледачите на телевизијата „К1“ неодамна можеа да го следат реалното шоу на пејачката Гоца Тржан „Мојот совршен брак“, што предизвика бурни реакции на социјалните мрежи.

Имено, во некои сцени, сопругот на Гоца, Радомир Новаковиќ „скока“ врз пејачката во бањата додека вадела алишта од машината, исто така додека ја средуваат собата.
Таа тогаш му рече: „Сега не би ти ја дала пичката ни хектар да имам“!


Овие сцени наидоа на негативни коментари од некои корисници на Твитер.

„Кринџ“, „Нејзиното малолетно дете го гледа ова“, „Сè глуми“, само во некои од коментарите.

Како ги коментирате овие сцени?