Погледнете го моментот на УЖАСОТ: Жестока тепачка во Задруга!

3 октомври, 2020
Погледнете го моментот на УЖАСОТ: Жестока тепачка во Задруга!

За време на денешниот состанок, на кој членовите на Задругата ја избраа нај алчната личност во Белата куќа, настана голем хаос.

Видеото кажува СЕ: