ПОРАНЕШНATA ПОЛИЦАЈКА СЕ СОБЛЕЧЕ ГОЛА ВО ПРОГРАМА ВО ЖИВО: Ја натераа, се виде сè! (ВИДЕО)

24 септември, 2020
gola-zadrugarka

Стана хит!

Учесничката на „Задруга“ Миљана Кулиќ, за време на состанокот на кој задругарите ги коментираа карактеристиките на другите, ја однесе поранешната полицајка Љиjана Стевановиќ Лили во рајската градина за наводно да се фотографира за медиумите.

Миљана ѝ помогна да дизајнира и провокативен стајлинг, а Љиљa позираше во комбинација што Кулиќ ја избра за да позира пред медиумите и разните редакции.

Додека се пресоблекувашњ, Љиља покажа и премногу.

„Ајде сега како да си среќна“, ѝ даваше насоки Миљана.

„Ајде, како да си, со прошка, пред односи“, ја наведуваше Љиља.