После бакнежот со Матора, Моника Хорват е во паника поради ОВАА ЛИЧНОСТ!

17 септември, 2020
моника наслов

Моника Хорват започнал љубовна врска со Јована Томиќ Матора, откако сфатила дека мажите ја разочарале. Тие честопати разменуваат нежности пред задругарите, а утрово Моника седеше со Ријалда и Јована.

Во овој разговор, Моника истакна дека е загрижена дека нејзините најблиски лошо ќе реагираат за врската, а потоа призна дека долго време се двоумела за својата определеност.

Кога ќе влезеш тука, ги оставаш мислите на страна. Не ја кршиш главата за се и сешто, кој што кажал, кој што мисли… Затоа што, ако е најлошото, ќе те известеа… Таа секогаш те развеселува – рече Јована.

Вашиот живот е тука сега. Немој да дозволиш тоа да ти ја наруши психата – рече Ријалда.

Јас никому не згрешив. Оженети луѓе доаѓаат тука, па прават скандали. На никого не направив ништо. Навистина ми недостигаат моите, кога ги спомнаа вчера… не знам. Половина од нив не ни знаат за мене. Не е нешто што разговарав со мајка ми со кафе. Фактот дека имав искуство, не зборував за тоа често. Имав еден разговор со сестра ми, многу се прашував дали е можно да сакам жени и тогаш сфатив дека да. Не ми е толку важно дали си маж или жена, но повеќе каква личност си – рече Моника.