После карање е најубаво! Матора и Моника разменуваа нежности во кревет! (ВИДЕО)

19 септември, 2020
сања

Сања Станковиќ е главната причина за секојдневните расправии меѓу Моника Хорват и Јован Томиќ Матора, а по целата ноќна драма, двајцата разговараа и очигледно ги решија недоразбирањата.

По разговорот, двајцата повторно се најдоа заедно во кревет, каде се прегрнаа и разменија нежност.