Ражнатовиќ покажа колку ужива: Многу и завидуваат! (ФОТО)

14 ноември, 2020
ана

Пејачката Анастасија Ражнатовиќ реши да се релаксира на петок 13-ти, па ја наполни кадата и си пушти филм.

Имено, Анастасија реши да го помине овој ден во својот дом, па го најде вистинскиот начин да се опушти.