Се појави вистински доказ дека Анастасија Ражнатовиќ и Богдана се согласуваат: Таа на снаата кратко и јасно и го кажа ОВА (ФОТО)

6 септември, 2020
pjimage (44)_1000x0

Сѐ е јасно…

Не се случува често снаата и золвата да имаат добри односи, но Анастасија и Богдана Ражнатовиќ можат да се „пофалат“ со тоа.

Двете се како најдобри пријателки и двете често истакнуваат дека одлично се сложуваат, се разбираат и поддржуваат. Анастасија го докажа тоа кога ја објави фотографијата на Богдана.

– Снаата е преубава – напишала младата пејачка и со тоа на сите им објаснила каков однос има со сопругата на нејзиниот брат Вељко Ражнатовиќ.