Сите и завидуваат на Софија Милошевиќ на изгледот по породувањето: Таа покажа слика од нејзиниот син! (ФОТО)

4 октомври, 2020
софија

По еден месец, само откако е роден Алексеј…


Софија Милошевиќ се породи на 8 септември и го роди синот Алексеј. Досега, моделот не и покажа на јавноста како изгледа малиот Алексеј.


Софија покажа и како изгледа помалку од еден месец по породувањето. Софија целосно успеа да ја поврати фигурата на својата девојка и сега изгледа подобро од кога било.