Таа јавно го изневерила нејзиното момче првата вечер во „Парови“

10 септември, 2020
парови

Учесничката на деветтата сезона на забавно-хумористичната програма „Парови“, Илијана Вагиќ, ја отвори душата и зборуваше за актуелните настани од вилата во која таа е лично главен актер.

Таа се опијани уште првата вечер кога влезе во реалното шоу, па направи некои работи што не ги памети.

Таа го бакнала Младен Вулетиќ и го изневерила своето момче, па сега не е сигурна дали е сè уште со него.

– Навистина не се сеќавам на тој бакнеж. Сите велат дека јас и Младен се бакнавме, не знам ништо за тоа. Жал ми е за она што се случи, имам дупка во меморијата, па не се сеќавам што се случи таа вечер – рече Илијана, и додаде.

– Се надевам дека сè уште имам момче, и дека тој неме да ме остави … Јас навистина го сакам – вели Вагиќ, која е убедена дека нејзиното момче нема да помине низ јавна измама.

Таа беше кума и сведок на венчавката на Милојко Божиќ и Милијана Богдановиќ, а сè што рече за деталите можете да погледнете на видеото достапно подолу: