„Те чекаат 12 години затвор“: Кристијан Голубовиќ избезумен по нејзините зборови!

18 октомври, 2020
2zdk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTUdJN01EQV8vN2UxYmJjM2ZhZmU2ZGQ1ZjU3ZWMyNDE3OWI4Yjg3NGEuanBlZ5GTAs0CQgCBAAE


Имено, за време на кавгата, Милјана го коментираше конфликтот на Голубовиќ со старлетата Станија Добројевиќ и неговите наводни смртни закани во живо во програмата, и повторно ја спомна неговата сопруга.

Kristija i Miljana


„Тогаш, не е нормално, ако ве чека вас, кој е доживотен затвореник, кој знае уште колку години ве чека, Станија Добројевиќ нема да ви остане должна, вие се заканувавте со смрт, ја загрозувате безбедноста на граѓаните, можете да одите од осум до дванаесет години затвор “, викаше Милјана додека водителот се обидуваше да ја смири ситуацијата.