Томовиќ му се обрати на Кристијан со брутални зборови, Голубовиќ не му остана должен!

13 октомври, 2020
Kristijan-Vladimir-Tomovic

“Малку за Кристијан, чекав момент да му кажам. Секој дел за реалноста, кој носи голем дел од одговорноста на грбот, се бори како лав. Кој мисли дека тоа што го прави е лесно, не е. да се чува за себе. Што се однесува до реалноста, секоја чест. Што се однесува до нашата врска, не можеме да бидеме пријатели. Ја изгубив почитта кон него кога ја проколна мајка ми, таа не е виновна за нашиот конфликт. Мајка ми е света за мене. “Овде можеме да имаме односи само насилно. Ми остана само мајка ми. Не ми пречи вашата реалност, не се загрозуваме. Најмалиот буџет поради тоа”, рече Владимир.

„Можеби ме повредија за неговото мислење“, кратко прокоментира Голубовиќ.