УАПСЕН ГАГИ ЏОГАНИ: Полицијата го запрела на мостот на “Михајло Пупин”, при претрес бил пронајден кокаин!

17 септември, 2020
20200916210646_621736

Гаги Џогани наводно бил уапсен за две вреќи кокаин што ги имал со себе, а по тој повод проговорила и неговата сестра Надја Џогани.

“Тој беше уапсен во средата навечер поради нелегални супстанции што полицијата ги пронајде кај него. Гаги бил запрен од полицијата во близина на мостот на Пупин, а при претресот на неговото возило пронашле две вреќи кокаин”.