ВАКА ИЗГЛЕДА БАБАТА НА КАРЛЕУША – ДАРИНКА: Јелена е иста на неа само без ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ (ФОТО)

29 септември, 2020
ЈК

Доказ дека социјалната мрежа Твитер е место каде може да се најдат многу информации е дека еден од обожавателите на Калеуша пронашол фотографија од нејзината баба Даринка, мајката на Дивна Карлеуша, која за жал почина.

Сите беа изненадени кога видоа колку Јелена изгледа како неа пред да започне авантура наречена козметичка хирургија.

Многумина ги видоа сличностите помеѓу нејзиниот поранешен нос и очите на нејзината баба Даринка. Сепак, јаболчниците се исти на обете.