ЗА КОГО СЕ ОВИЕ БАКНЕЖИ? Анастасија Ражнатовиќ ги изненади фановите! (ФОТО)

29 ноември, 2020
ana

Анастасија Ражнатовиќ сака да ја интригира јавноста со делови од нејзината приватност што ги споделува на социјалните мрежи.

Се разбира, сите верни придружници сепак заслужуваат нешто, и тие добија еден сочен бакнеж од Ражнатовиќ.