Пештерата во Кападокија е вистински хит: Зошто секој е подготвен да плати цело богатство за да спие тука?

22 септември, 2020
капа 7 насов

Дали е мир и совршена тишина или само престиж?

Спијте мирно како бебе во вистинска пештера. Хотелот Пештера Коза Кејв е еколошки хотел со 10 спални соби во срцето на Кападокија, Турција.

Десет луксузно опремени двокреветни соби, тушеви и сауни нудат вистинска пауза од бучавата. Секоја соба има бесплатен интернет, влечки, чај или кафе.

Некои соби исто така имаат камини, како и приватни тераси.

Вистинскиот прилив на туристи се спои во мал хотел кој многу ветува. Исклучително фотогеничен, привлечен и тивок, хотел-пештера нуди сè што му е потребно на современ човек.