Патуваат низ светот, се фотографираат на луксузни места и ЗАРАБОТУВААТ ПАРИ

7 септември, 2020
untitled-design-2020-08-26t115724-722

Овој млад пар го комбинираше удобното со корисното. Тие развиваат софтверски пакети за уредување фотографии, кои ги рекламираат со фотографирање на најубавите локации во светот, обработка на фотографии и прикажување на крајниот резултат.

Нивните имиња се Џереми и Енџи, и ги презентираат своите филтри за обработка на фотографии на многу интересен начин. Тие патуваат низ целиот свет, фотографираат на убави, често луксузни локации и покажуваат како изгледале фотографиите во оригинал, а како низ призмата на нивните филтри.

Покрај софтверските пакети за обработка на фотографии на компјутер и мобилен телефон, тие нудат и пакети за обработка на видео.

Нивната филозофија е да го извлечат најдоброто од секоја фотографија и од секое видео – да изгледаат спектакуларно.

Тие продаваат различни комплети за обработка на фотографии и видео на вашиот компјутер или мобилен телефон, и ова е едно од нив.

– Составивме нов софтверски пакет заснован на некои од нашите омилени дестинации во светот! Од Малдивите до Италија или Грција и Хаваи. Избравме 10 од нашите најдобри локации и создадовме ексклузивни филтри за уредување кои ќе функционираат совршено за секоја локација! Така, следниот пат кога ќе патувате, ќе имате совршени филтри кои ќе ви помогнат да направите убави промени на вашите фотографии за неколку секунди! Доведете ги своите фотографии на следното ниво со само еден клик – напишаа тие покрај нивните редизајнирани фотографии и објаснија.

Погледнете ја оваа претприемничка двојка на видеото:

– Сè што ќе ви треба е бесплатната апликација „Lightroom Mobile“ на вашиот телефон и ќе можете да ги трансформирате вашите фотографии за неколку секунди. Нашиот пакет вклучува 10 ексклузивни поставки за мобилни уреди кои ќе овозможат широк спектар на стилови на уредување фотографии – додадоа тие во нивната онлајн продавница.

Пакет од гореспоменатите десет поставки со детални упатства за инсталација и апликација се продава за 35 долари.

Разликата е навистина импресивна. Погледнете и самите.

 • 1.Оваа година го посетија Брач.
 • 2. За да ги видите фотографиите пред и потоа, кликнете на стрелката десно од фотографијата.
 •  3.
 •  4.
 •  5.
 •  6.
 •  7.
 •  8.
 •  9.
 •  10.
 • 11. 
 •  12.
 • 13. 
 • 14. 
 • 15.