ЕКСЛУЗИВНО од Белград: видете како “ечи” Белград од тенџериња против Вучиќ

28 април, 2020
beograd

Србите секогаш знаеле први да потегнат “нога” за решавање на проблемите. Што социјални а што политички. За разлика од нив ние Македонците и за основните национални прашања НЕ ЗНАЕМЕ ДА СЕ ДОГОВОРИМЕ! Тоа сме ние а видеото е Србија . Има разлика- нели?