Белгиски политичар жестоко се избрука: никој не става маска како него!

3 мај, 2020
полотичар

Заменик премиерот на Белгија Коен Гинис изгледа не научил да става заштитна маска на лице.

На интернет излезе снимка која покажува дека Гинис комплетно се избрукал.

Тој маската ја ставил најпрво на чело, па на очи, а дали на крајот успеал да се избори со неа, не е познато.

https://www.youtube.com/watch?v=W32IjKoWhLU&feature=emb_logo