Дете што имаше контакт со НЛО цивилизација (видео)

12 мај, 2020
Дете што имаше контакт со НЛО цивилизација (видео)

Во овој документарец ќе видите несекојдневна приказна за дете од Јужна Америка, денес возрасен човек, што далечната 1978 година имало директен контакт со НЛО. Трајните последици врз него и се останато што ќе Ве остави без текст, погледнете го на Балкан Уфо документарецот во прилог. Дали верувате на тоа што го видовте? Оставете коментар и притиснете лајк.