ЕПИДЕМИОЛОГОТ „ПРЕЉУБНИК“ ПОВТОРНО ШОКИРА: Бил Гејтс ја патентирал короната уште во 2018 година! Вирусот е само „жртвено јагне“. Еве кој навистина стои зад пандемијата!

23 мај, 2020
bil gejts

Фондацијата на Бил и Мелинда Гејтс, преку Институтот Pirbright, во која тие се „главните акционери“, се здоби со патент за самиот корона вирус на 20.11.2018 година. Значи, тие се сопственици на „проблемот“!

Со патентот на вирусот, тие исто така се здобија со финансиска улога во „решавањето“ на кризата, вклучително и вакцините. Значи, самиот вирус не е виновник за актуелниот пуч во светот, а кризата веројатно се создаде со намера.

Вирусот е „жртвено јагне “ или лажно знаме на планирана економска пропаст и акција за спасување на светот.

– На нас ни е наметната „Четвртата индустриска револуција“, која ја достигнуваме со невработеност, фискална и социјална загриженост, закони за итни случаи, авторитаризам и програми за вакцини – пишува Марк Талијано, истражувач(Research Associate of the Centre for Research on Globalization).

Овој истражувач е првиот кој ги објави веб-доказите за „трговија“ меѓу добротворната организација „Гејтс“ и британскиот институт, кој ја водеше кризата „луди крави“ што заврши со колење на 12.000.000 глава говеда.

План на пеколот:После болеста „луди крави“, малите британски земјоделци банкротираа и сè беше преземено од страна на големите компании.

Името на проф. Нил Фергусон од Империјалскиот колеџ стана синоним за кризата „Ковид 19“. Како што објаснува Вилијам Енгдал (New Eastern Outlook) во напис од Дубиоза Ковид, анализата на компјутерски модели што ги користи професорот Фергусон предвидуваше дека милиони ќе умрат од ковид, а врз основа на тоа, западните лидери решија да го „заклучат светот“ и да предизвикаат колапс на еконимијата.

Фергусон со неговите модели од Империал колеџ, предвидел на сериозните последици од болеста на луди крави но ни приближно не била таа бројка што ја предвидел,Фергусон исто така предвидел  дека 200 милиони луѓе ќе умрат од причји грип, а само 78 умреа!

Сепак, истата група Фергусон на Империал колеџ, со одобрение на СЗО, „предвиде“ дека 2,2 милиони Американци веројатно би умреле од Ковид 19, доколку не се запре економијата и животот.Врз основа на моделот на Фергусон, д-р Ентони Фаучи, првиот човек на американското јавно здравје, се соочи со претседателот Трамп и го вршеше притисокот да прогласи национална вонредна состојба, меѓутоа поради драстична разлика во проценка на смртноста Фергусон си даде оставка пред десетина дена.