ИДИОТИЗАМ или НЕВНИМАНИЕ? Исплива видео од Белата Куќа, не знаеле дека ги снимаат! (Видео)

1 мај, 2020
ИДИОТИЗАМ или НЕВНИМАНИЕ? Исплива видео од Белата Куќа, не знаеле дека ги снимаат ! (Видео)

Во прес собата во Белата Куќа во Вашингтон се снимени двајца оперативци што разговараат на тема Корона Вирус во САД. Дотичните особи немале поим дека камерите се вклучени. Видете и слушнете го нивниот разговор, ќе Ве стави во мисла 🙁

https://www.youtube.com/watch?v=e1pXM6u7GGU&feature=youtu.be