4 август, 2020

Видеото што почна да се шири на социјалните мрежи во Македонија , јасно кажува на каков начин “дилерите” на банани ги “зреат на сила” бананите во Македонија. Случајот треба да биде СЕРИОЗЕН ИНТЕРЕС на пазарната инспекција.

Остави коментар

Почетна // Top Story // ВНИМАНИЕ: Во банани во Тетово пронајдени апчиња! Отворете ги очите при “пазарење” на секаков вид зеленчук или овошје
Горе