На Бил Гејтс да му се суди за меѓународен криминал побара во Италијанскиот Парламент – Сара Чуниал

18 мај, 2020
На Бил Гејтс да му се суди за меѓународен криминал побара во Италијанскиот Парламент – Сара Чуниал

Околу Бил Гејтс сеуште не стивнуваат разни напади за неговата вмешаност во оваа пандемија со корона вирусот. После САД, официјално и во Италијанскиот парламент депутатот Сара Чуниал побара и од властите во Италија , а особено од председателот Конте, да покрене постапка против криминалецот Гејтс како што Сара нагласи, заедно со неговите поддржувачи.

Погледнете го видеото од нејзиниот настап.