Ова е магичниот напиток на Путин-Рецепт за древен крвав еликсир пронајден во кинеската гробница!

15 мај, 2020
putin

За многу векови, „еликсирот во крвта“ од еленски рогови бил еден од најбараните и најскапите лекови во светот. Античкиот Кинез тврдеше дека овој мелем дава животна сила, ја обновува младоста и ја зголемува машката моќ.

Го користат и најпознатите руски спортисти, актери, космонаути и претставници на политичката елита.

Истражувањата на современите руски научници ја потврдија ефективноста на народниот лек, кој стана многу популарен кај познатите спортисти, космонаути и политичари. Се верува дека дури и претседателот на Русија, Владимир Путин, го користи лековитиот ефект на овој природен лек.

Археолозите кои го испитуваат кралскиот гроб во кинеската провинција Ханан неочекувано наидоа на необична свила од 2000 години. Античкиот ракопис содржи 52 тајни рецепти за долговечност и машка сила. Главните состојки на чудесните лекови беа младите елени.

Шарките станаа основа за многу медицински препарати – тинктури, таблети и мелеми, кои лесно се наоѓаат на Интернет. Чаевите за заздравување се прават од прав. Но, специјалните купки имаат најмоќен ефект врз организмот. Водата, во која елените се „варат“, станува вистински еликсир на младоста и здравјето.Според руските медиуми, Путин го испитал ефектот на лековитата бања врз себе. Кинеските лекари користеле екстракт од млади рогови како чудеснен мелем против многу болести – особено против импотенција. Денес, има многубројни поморски фарми во Русија – во Алтај, во Република Тува, на Далечниот исток и во другите делови на земјата.