Пандемија – Во која веруваат само тие што имаат интерес од истата… ИЛИ ЌЕ ИМААТ!

5 мај, 2020
Пандемија – Во која веруваат само тие што имаат интерес од истата… ИЛИ ЌЕ ИМААТ!

Координираниот настап на сите чинители во овој циркус, мејнстрим медиумите, СЗО, само повикани стрични лица, разни експерти и нивните мешетари, ставаат сериозен простор секој нормален човек да се сомнева буквално во СЕ што овие месеци се случува во светот. Коректната комбинација на дел од овој систем кој ја замајува светската јавност а ќе го видите во ова видео, само го зголемува сомнежот дека “тука нешто не е во ред”.

https://youtu.be/owRH8YK4aiI