СНИМКА ОД КОЈА ЗАСТАНУВА ЗДИВОТ: Дете испадна од кола по сообраќајка, а потоа…ШОК сцена! (ВИДЕО)

13 јуни, 2020
СНИМКА ОД КОЈА ЗАСТАНУВА ЗДИВОТ: Дете испадна од кола по сообраќајка, а потоа…ШОК сцена! (ВИДЕО)

Снимката од неверојатната несреќа се појави на социјалните мрежи.

Кога мислеа дека нема спас за детето што падна од автомобилот, се случи нешто неверојатно! Погледнете: